Evighetshistoria

trattkatt2Det som stressat mig mest inför resan är att vår lilla Disco inte har blivit helt bra efter operationen. Nu ser det i alla fall äntligen ut som om hennes sår kommer att läka fint och att hon ska får slippa tratten snart. Hon är ganska så trött på den och hon har dessutom fått små skavsår på öronen efter den.

Discos operation i december var lyckad men sen gick det snett. Hon fick en rejäl infektion i operationssåret. Den senaste månaden har vi varit inne hos veterinären två-tre gånger i veckan för sårbehandling och den stackaren har fått ha tratt på sig i snart sex veckor. Nu är hon äntligen på bättringsvägen, dräneringsslangen är borta och det är bara ett pyttelitet rött märke kvar som ska läka, sen får hon slippa tratten. Sen får vi bara hoppas att cancern inte kommer tillbaka, i alla fall inte på länge. Håll tummarna för det!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s