Yatzy 9 år

39641-yatzy-flackarIdag fyller min underbara lilla Yatzy 9 år! Det blev inget hejdundrande firande men födelsedagsgrisen fick några ostbitar till kvällsmat i alla fall.

Hade letat efter en fin blå oriental ett par år när jag hörde talas om att en uppfödare i Löddeköpinge precis hade fått en i sin senaste kull. Blev så glad när jag fick köpa henne. På köpet fick jag en ny vän i Yatzys uppfödare Anna.

Så mycket som hänt sedan dess. Några år med tokigt många utställningar, en hel massa nya bekantskaper och galet många timmars föreningsarbete. Och så Yatzys första (och enda) kull – tre små blå orientalflickor, det kunde inte bli bättre i min värld. Det var nästan så att jag behöll alla tre men slutade med att Samba såldes till slut. Disco och Polka fick stanna som ni vet. Nu ska jag sluta drömma innan jag blir alltför nostalgisk, jag har tre små blå som pockar på uppmärksamheten.

 

 


En reaktion på ”Yatzy 9 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s