Avresedags

När vi började drömma om ett par månaders ledighet och en långresa så kändes det inte realistisk. Och nu, mindre än ett år senare, så är det dags att åka. Det som gjort det möjligt är en massa sparade semesterdagar från tidigare år, ett års köpstopp och en stor utrensning där vi rensat ut och sålt allt som vi inte behöver eller vill ha längre.

Om lite drygt en timme går vi på tåget mot Kastrup/Köpenhamn och vidare mot Bangkok. Om allt går som det ska så är vi på vår första destination Koh Samet om ungefär ett dygn. Kommer att skriva lite reserapporter här på bloggen, hyfsat frekvent hoppas jag men allt beror på tillgång till vettig uppkoppling. Självklart blir jag glad för kommentarer. Vi hörs och ses!

resrutt

 


3 reaktioner på ”Avresedags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s