Väntan känns evighetslång

Vi hade hoppats att få åka och hämta vårt barn nu i höst men det har dragit ut på tiden. Känns jättejobbigt att tänka på att vårt barn finns på ett barnhem på andra sidan jordklotet istället för här. Det är också så svårt att förstå vad det är som tar sådan tid, vad det faktiskt är vi väntar på. Som vi har förstått det så är det administration i landet, de har väldigt mycket att göra på den myndighet som har hand om bland annat adoptioner.

Sista beskedet vi fick var att det nog inte blir tal om resa förrän i december. Kanske får vi världens bästa julklapp?

Från vissa adoptionsländer får de blivande föräldrarna täta rapporter men så funkar det inte i Vietnam. För några veckor sedan fick vi i alla fall ett nytt foto.  Tänk att den här lilla plutten är vår dotter. Längtar så efter att vi ska få träffa henne.

Fortsättning följer…

var-lilla-flicka.jpg
Eftersom hon inte är officiellt vår än så har jag blurrat bilden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s