Väntar fortfarande…

De senaste månaderna har känts jobbiga. Vi får inget besked om när det officiella godkännandet blir klart så att vi kan få träffa vår dotter. Bara att det kommer att bli snart. Först trodde de att vi skulle få åka strax innan jul så vi hade ställt in oss på det men nu siktar vi på att fira julen hemma istället. Har fått kontakt med två andra familjer som också väntar på resebesked till Vietnam, vi har hopppats att få åka samtidigt men nu ser det inte ut att bli så heller. De kommer att resa nu och våra papper är inte färdiga.

Fortsättning följer…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s