Försvunna inlägg och allmän röra

utropsteckenTog en längre bloggpaus och av någon märklig anledning har nu en massa bilder och en hel del inlägg försvunnit helt och en hel drös avpublicerats. De som har försvunnit helt orkar jag nog inte återskapa men kommer att återpublicera de bilder och inlägg som jag har sparade. Så om ni som prenumererar undrar varför ni får meddelande om gamla inlägg igen så är det därför. Sen har jag tänkt att fylla på med inlägg från vår adoptionsresa i Vietnam nu i vår. På återseende!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s