Bloggen byter skepnad!

Jag har haft den här bloggen i över 10 år, från början var den tänkt för endast vänner och bekanta men efterhand fick jag fler följare. De senaste åren har jag alltmer gått över till att publicera foton från vardag och familj på instagram och det är mest mina reseinlägg som har haft många visningar. Inom kort kommer jag att lägga ner bloggen helt eller rättare sagt den kommer att byta skepnad.

Eftersom både jag och min man älskar att resa och fotografera så kommer vi i fortsättningen gemensamt att blogga och instagramma på ett nytt konto och under ett nytt namn. Vi kommer i första hand att skriva om och visa bilder från resor och utflykter men även skriva lite om vår väg till ett mer minimalistiskt hem, om prylbantning och komsumtionstankar.

Mer om det inom kort!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s