Om oss

Första blogginlägget skrev jag i maj 2007 och syftet vara att skriva för att hålla kontakten med vänner och familj som bor långt bort. Med tiden och efterhand som fokus har skiftat har bloggen fått många andra följare som inte känner oss privat.

Efter alla inlägg om vår långresa till Sydostasien våren 2017 ökade besökarna på bloggen markant vilket är glädjande. Det är såklart jättekul att kunna inspirera och tipsa andra. Eftersom majoriteten av besökarna på bloggen inte känner oss privat så har jag nu skiftat fokus, tagit bort alla privata inlägg och kommer framöver fokusera på resor och våra ambitioner att leva ett mindre stressigt liv med färre prylar.

Min man har blivit involverad, framför allt som fotograf, och vi från och med nu i höst tillsammans att blogga om resor, konsumtion, köpstopp och om vägen till att leva ett enklare liv utan onödiga prylar och mindre stress. Då vi spenderar somrarna i vår kolonistuga så kommer det även att bli en del inlägg om kolonilivet.

Aktuellt just nu: En större upprensning bland inläggen och en tydligare kategorisering. Bloggen har nyligen bytt namn och inom kort kommer vi även byta domännamn och koppla vårt nya instagramkonto..

Skriv gärna en kommentar, vi läser och svarar på dem alla!

Kontakt: linda[at]kapusta.se

/Linda

linda-kivik-2014